fbpx

LEGO-racegame van 2K Games wordt donderdag officieel aangekondigd

Als LEGO-liefhebber had ik vorig jaar toch wat vragen toen bekend raakte dat 2K Games de licentie had gekocht om ook LEGO-games te gaan ontwikkelen.

Op maandag begon de geruchtenmolen enkele versnellingen hoger te draaien toen via Reddit enkele screenshots uitlekten van een open-wereld racegame die in ontwikkeling zou zijn bij WWE 2K-ontwikkelaar Visual Concepts.

Nu heeft LEGO zelf het heft in handen genomen door een bijzonder grappig filmpje online te gooien waarin onrechtstreeks de draak wordt gestoken met dit lek gisteren. De typische LEGO-humor die we kennen uit de adventure-games gaat hier dus ook zeker aanwezig zijn!

Maar het belangrijkste is dat op donderdag 23 maart de eerste trailer en info wordt vrijgegeven van de LEGO-racegame. Verwacht wordt dat dit een kruising wordt van Mario Kart en Forza Horizon. Uiteraard gaan we onze voertuigen kunnen aanpassen en ontwerpen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: