fbpx

Rare kondigt toekomstplannen voor Sea of Thieves aan

Sea-of-Thieves-Season-6-Featured

Rare, de ontwikkelaar van de piratengame Sea of Thieves, heeft aangekondigd plannen te hebben om de game de komende vijf jaar te blijven ondersteunen.

Dit nieuws werd bekendgemaakt ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum en het negende seizoen van de game, in een artikel op Xbox Wire. Rare wil de game de komende vijf jaar uitbreiden met nieuwe gameplaymechanieken, waaronder mogelijkheden om te smokkelen en een geavanceerd reputatiesysteem.

Mike Chapman, de creative director van Rare, zegt dat hoewel tien jaar voor Sea of Thieves lang lijkt, het in werkelijkheid snel zal gaan. Hij is ervan overtuigd dat er nog genoeg ideeën zijn om de game te verbeteren. Rare heeft al plannen voor de komende vijf jaar en de ontwikkelaars kijken in het artikel ook terug op de ontwikkeling van de game tot nu toe. Zo vertellen ze bijvoorbeeld dat Sea of Thieves in het geheim werd ontwikkeld zonder dat de kopstukken van Microsoft op de hoogte waren.

Rare werkt ook aan een mysterieuze nieuwe game genaamd Everwild. In het artikel wordt kort vermeld dat deze game profiteert van de ideeën die zijn ontstaan tijdens de ontwikkeling van Sea of Thieves. Het is nog niet bekend wanneer Everwild zal worden uitgebracht.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: