fbpx

Red de wereld van de ondergang in eerste filmtrailer voor Colonials

Als er één ding is dat wij als gamers goed kunnen, dan is dat de wereld redden van de ondergang. En is het al te laat, en is de wereld vergaan, dan weten wij als geen ander hoe we moeten overleven in een post-apocalyptische wereld.

Skills die ook van pas komen in de eerste filmtrailer voor Epic Pictures Group indie scifi-prent Colonials zo blijkt.

Het verhaal gaat als volgt: Op zijn missie vanaf Mars wordt het schip van een ruimtekolonist aangevallen door een beschaving op de maan en stort neer op aarde. Hij is zijn geheugen kwijt en sluit zich aan bij het verzet om de melkweg te redden van het uitsterven van de mens.

De film is vanaf 11 april te bekijken online.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: