fbpx

“De launch van Diablo IV zal vlot(ter) verlopen”

Het is geen geheim dat de start en het verloop van de voorbije closed beta van Diablo IV niet vlotjes verliepen. Hoeven we ons zorgen te maken voor de lancering?

Volgens de Diablo-franchises general manager Rod Fergusson hoeven we ons geen (al te grote) zorgen te maken. Dat vertelde hij in een interview met NME.

Fergusson erkende enkele frustraties en kritiek van spelers over de problemen met de release, maar verzekerde verder dat die struikelblokken zouden worden gebruikt als een leerervaring om een sterkere lancering te garanderen.

Hij voegde er ook nog aan toe dat veel ontwikkelaars en uitgevers de term “bèta” verwarren met “demo”. De recente Diablo 4-bèta werd gebruikt om de technologie van het spel te testen, waarbij de nadruk lag op de servers.

Ook dit weekend, van 24 tot 26 maart, komt er nog een open bèta aan. Je kan er dus van uitgaan dat er nog meer mensen de game gaan spelen, wat wel eens voor grote(re) problemen kan zorgen.

Laat ons hopen dat Fergusson en zijn team er klaar voor zijn tegen dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: