fbpx

Lance Reddick was de stem van Hellboy in Hellboy: Web of Wyrd

Het voorbije weekend bereikte ons het droevige nieuws dat (stem)acteur Lance Reddick overleden is. Lance was, zoals je in dit artikel kan lezen, een grote mijnheer in de videogameswereld.

Vandaag blijkt ook dat hij de stemacteur was die niemand minder dan Hellboy zou gespeeld hebben in het aankomende Hellboy: Web of Wyrd.

Dat bericht stuurden de teams achter de game, namelijk Good Shepherd Entertainment en Upstream Arcade de wereld in via Twitter.

Ons hart gaat uit naar Lance’s familie, vrienden, collega’s en fans. Lance was een briljante performer, gul met zijn tijd en aandacht – hij had een ongekend talent, en we blijven vereerd om hem als onze Hellboy te hebben.”

Hellboy: Web of Wyrd is een third-person roguelite actie avontuur, met een origineel verhaal gemaakt in samenwerking met Dark Horse Comics en Hellboy bedenker Mike Mignola. Het spel stuurt Hellboy “op een reeks zeer verschillende en unieke avonturen”, maar ze zijn allemaal verbonden met het mysterieuze Butterfly House.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: