fbpx

Dragon Age: Dreadwolf verschijnt wellicht niet in 2023

dragon-age-dreadwolf

Deze informatie komt van van anonieme bronnen die suggereren dat de release van Dragon Age: Dreadwolf verder zou liggen dan eerst gedacht.

Twee anonieme bronnen geïnterviewd door Insider Gaming onthulden dat het spel functies en voicelines mist. Het rapport beweert dat een effectieve release in 2023 onmogelijk lijkt. De bronnen delen ook details over de structuur van het spel. Hoewel de multiplayer eerder in de ontwikkeling uit het spel werd geschrapt, beweren de bronnen dat sommige systemen gelinkt aan de multiplayer, nog altijd in het spel zitten.

Spelers communiceren met een centrale hub tussen missies door, waar ze kunnen praten met party memebers, en uitrusting kunnen kopen en aanpassen. Als je missies voltooit, krijg je meer crew members en middelen om je base uit te bouwen.

Een van de bronnen beweert dat de gevechten geïnspireerd zijn op Final Fantasy XV, met een real-time gevechtssysteem. Spelers zijn ook niet in staat om bemanningsleden direct te besturen, in plaats daarvan selecteren ze een vaardigheid om te gebruiken tijdens de gevechten.

Volgens Bioware zelf was het spel in oktober 2022 van begin tot eind speelbaar. De werkelijke release window van Dreadwolf is nog niet geweten.

Gisteren plaatste een Reddit-gebruiker gameplaybeelden van Dragon Age: Dreadwolf op het internet. De persoon zegt dat hij twintig minuten aan vroege alfabeelden van iemand die als speeltester aan de game werkt heeft ontvangen. Officieel is er nog geen gameplay uitgebracht van de game. 

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder