fbpx

Mario en zijn vrienden/vijanden poseren stoer op nieuwe poster The Super Mario Bros. Movie

The Super Mario Bros. Movie

Ja, het is en blijft een filmposter. Maar het is er wel eentje dat er uitspringt vind ik persoonlijk: de nieuwe poster voor The Super Mario Bros. Movie.

Hierop prijkt naast Mario en zijn broer Luigi nog een heleboel andere bekende personages die hun opwachting zullen maken in de film: Bowser, Donkey Kong, Kamek, Koopa Paratroopa, Princess Peach en Toad.

The Super Mario Bros. Movie werd ontwikkeld door Illumination in nauwe samenwerking met Nintendo en Mario-bedenker Shigeru Miyamoto.

De film is vanaf 6 april te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: