Vanaf 2 mei wordt de jacht op vampieren geopend in Redfall

Afgelopen zomer was ik druk in de weer om mijn portie knoflook en houten staken dicht bij mij te houden. Ik was er volledig klaar voor om op vampieren jacht te gaan in Redfall. Helaas werd de game uitgesteld. Zonet kregen we via Xbox en Bethesda Developer_Direct goed nieuws, want Redfall komt op 2 mei uit.

Er waren al geruchten dat Redfall in mei 2023 zou uitkomen. Ik bleef echter voorzichtig tot er zekerheid zou ontstaan over een effectieve datum, want het zou zonde zijn dat ik voor de tweede keer een enorme hoeveelheid knoflook zou moeten weggooien.

Na het bekijken van de Developer_Direct show heb ik onmiddellijk de zilversmid gebeld om mijn aantal kogels te bestellen, zodat ik klaar ben om eindelijk op 2 mei de jacht te openen op de vampieren van Redfall.

Naast de releasedatum kregen we natuurlijk nieuwe beelden te zien, gepaard met een uitgebreide uitleg van de ontwikkelaar van Arkane Studio. Redfall zal heel wat missies bevatten, waar je het zal moeten opnemen tegen heel wat bazen met scherpe tandjes.

Redfall zal beschikbaar zijn op Game Pass vanaf de release op 2 mei 2023. Wie niet over de Game Pass beschikt en de game dus op de normale manier koopt, kan een pre-order plaatsen. Als je dit doet krijg je een bonus op gebied van in-game items.

Er verschijnt ook nog een Bite Back Edition, die naast de game ook de Hero Pass bevat en wat extra in-game content.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Vanaf 2 mei wordt de jacht op vampieren geopend in Redfall'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.