Neem het vanaf 18 april op tegen de Piglins in Minecraft Legends

Wie Minecraft zegt, zegt creaties bouwen in een gigantische sandbox met eindeloze mogelijkheden. In Legends pakken we het lichtjes anders aan en probeer je in groep op een strategische wijze de invasie te stoppen en tegelijk het creatieve in jezelf naar boven te brengen.

Piglins komen uit de Nether om alles wat we lief hebben bovengronds onder te dompelen in een sombere wereld van chaos en verderf.

Neem met je vrienden de basissen van deze snoodaards in en bouw je eigen forten in deze action-strategy game met blokken van grondstoffen die ons reeds zoveel jaren bekend zijn.

Minecraft Legends is vanaf 18 april beschikbaar en komt uit op PlayStation 4 en 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Eén opmerking over 'Neem het vanaf 18 april op tegen de Piglins in Minecraft Legends'

  1. Episch muziekje wel, deed me denken aan de “Houd de brug”-scène uit “Ryse” – Wanneer krijgen we daar een vervolg op? – en de serie “The Pillars of the Earth”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.