Ritmisch vijanden meppen met je gitaar in Hi-Fi Rush

Ritmische games geven altijd een bepaalde voldoening. Zeker wanneer er een goede soundtrack klinkt op de achtergrond en er daarbij ook nog eens combat mee gepaard gaat.

Shinji Mikami stelde samen met zijn studio Tango Gameworks (The Evil Within en Ghostwire: Tokyo) de game deze avond officieel voor op de Xbox en Bethesda Developer_Direct showcase.

Voor je lusten te kunnen botvieren op de mechanische vijanden hoeven we helemaal niet lang te wachten. Hi-Fi Rush is namelijk op het moment dat je dit artikel leest al beschikbaar op Game Pass.

Wil je toch even de gameplay checken voor je ermee aan de slag gaat dan kan je hier terecht.

Maak hieronder alavst kennis met Chai. De protagonist die de gitaar bespeelt en ze even hard kapot wil slaan op de robots om ze tot schroot te herleiden.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.