Kijk hier vanavond om 21u00 naar de Xbox en Bethesda Developer_Direct

Microsoft Xbox Developer_Direct

Wil je weten wat er de komende maanden allemaal naar Xbox komt? Dan moet je vanavond om 21u00 zeker de Xbox & Bethesda Developer_Direct volgen!

In deze livestream kom je meer te weten over games die in ontwikkeling zijn bij Bethesda en de Xbox Game Studios.

Titels die zeker voorbij gaan komen zijn The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends en Redfall. Op Starfield hoef je alvast niet te hopen, want die krijgt volgens Microsoft en Bethesda een aparte show.

De Xbox & Bethesda Developer_Direct is te volgen via onderstaande video of via de Twitch-kanalen van Xbox en Bethesda.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.