Football Manager 2023 verschijnt 1 februari op PlayStation 5

Sports Interactive en SEGA kondigen aan dat hun populaire Football Manager op 1 februari verschijnt op PlayStation 5 met de release van Football Manager 2023 Console.

De eerste PS5-release van FM stond oorspronkelijk gepland voor 8 november 2022, maar liep vertraging op door onvoorziene omstandigheden die zich voordeden tijdens het indienings- en goedkeuringsproces.

FM23 Console lanceert nu met een korting van 20% voor alle PlayStation Plus-abonnees, die tot dinsdag 14 februari om 16:00 CET kan worden ingewisseld. De totale korting komt overeen met de pre-order incentive die voorafgaand aan de oorspronkelijke geplande releasedatum liep.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.