GoldenEye 007 komt op 27 januari naar Xbox Game Pass

Goldeneye 007

GoldenEye 007, ontwikkeld door Rare in de jaren 90, wordt nog steeds aanzien als een van de beste consoleshooters ook. Binnenkort kunnen we opnieuw genieten van deze golden oldie, en dat op Xbox Game Pass.

En we hoeven niet zo lang meer te wachten want vanaf 27 januari is het zover!

De versie van GoldenEye 007 die op Xbox Game Pass zal verschijnen is de klassieke game die in 1997 furore maakte, gebaseerd op de film die het publiek kennis liet maken met een spannend nieuw tijdperk van James Bond.

De game zit vol met objectieve stealth-shooter-gameplay en natuurlijk een legendarische lokale multiplayermodus voor split-screen confrontaties met vrienden. De game biedt ook een paar belangrijke toevoegingen voor een modern publiek, waaronder alternatieve besturingsopties, vrij te spelen prestaties en een native 16:9-resolutie tot 4K Ultra HD (waar ondersteund).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.