Gerucht: Redfall verschijnt in mei 2023

Redfall

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou het zo maar eens kunnen dat we begin mei van dit jaar aan de slag kunnen met Redfall, de nieuwste game van Dishonored-ontwikkelaar Arkane.

Dat claimen verschillende bronnen van onder andere Windows Central, maar ook ResetEra-user Klobrille en Okami Games via Twitter. Alle bronnen bevestigen dat Redfall begin mei 2023 beschikbaar komt voor Xbox Series X|S en pc.

Bovendien wordt er geclaimd dat de game ook in early access beschikbaar zal zijn voor elke gamer die een pre-order plaatst van Redfall. Voor je jezelf laat verleiden geef ik nog even mee dat de game ook beschikbaar zal zijn via Game Pass.

Hopelijk bevestigen Microsoft en Arkane snel deze geruchten, want ik ben wel benieuwd hoe deze Redfall gaat uitdraaien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.