Epic Games CEO: “Fortnite komt dit jaar terug naar iOS-apparaten”

Fortnite iOS iPhone Apple

In september werd er al een belangrijke hindernis genomen met een uitspraak van een Amerikaanse rechter dat Apple verbood om bepaalde sommen te eisen van in-app aankopen van iOS-apps.

Bovendien tikte Europa Apple ook al op de vingers en gaf het de opdracht om App Stores van andere ontwikkelaars toe te laten op iOS en iPadOs. Die twee zaken opgeteld liet al uitschijnen dat het niet lang meer zou duren voordat het populaire Fortnite opnieuw speelbaar zou zijn op Apple-toestellen.

Nu heeft Tim Sweeney, oprichter en CEO van Epic Games, op Twitter de Fortnite-fans met een Apple-toestel weer extra hoop gegeven. Hij postte namelijk een foto vanuit Fortnite met daarboven “Next year on iOS!”.

Veel ruimte voor interpretatie is er niet bij zo’n bericht. Of het moet sarcastisch bedoeld zijn natuurlijk. Dat weet je nooit met Epic…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.