Krijgen we dit jaar eindelijk meer info over de Star Wars open wereld-game van Ubisoft Massive?

Star Wars Ubisoft Massive

Het nieuwe jaar is twee dagen oud en natuurlijk mogen we al beginnen speculeren over welke interessante games dit jaar het levenslicht zullen zien.

Of de open wereld Star Wars-game van Ubisoft Massive daar tussen gaat zitten, durf ik sterk te betwijfelen. Maar als we de cryptische Twitter-boodschap van de Creative Director van Ubisoft Massive mogen geloven, wordt 2023 een gigantisch jaar voor de ontwikkelaar.

De studio werkt naast deze Star Wars-game ook aan Avatar: Frontiers of Pandora, een game die voor een ongekende periode werd uitgesteld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.