Launch trailer voor One Piece Odyssey

Luffy en zijn crew staan te popelen om jullie vanaf morgen (13 januari) mee te nemen in hun nieuwe avontuur One Piece Odyssey. Om dit te vieren kunnen jullie genieten van de launch trailer.

Zelf ben ik een fervente anime-liefhebber, maar ik moet grif toegeven dat ik van One Piece nog niks heb gezien. De reden hiervoor is zeer simpel. De reeks zit ondertussen aan aflevering 1053, en daar stopt het niet.

In elk geval is de Straw Hat Crew wederom klaar voor een nieuw avontuur, waar ze het moeten opnemen tegen een mysterieus figuur. Deze slechterik heeft de mogelijkheid om de krachten van onze protagonisten te stelen. Dit wordt sowieso een helse klus voor de crew van luffy.

Bij ons in de crew was Jim in zijn preview alvast lovend over One Piece Odyssey.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.