Drive to Survive – Seizoen 5 vanaf 24 februari op Netflix, mét Max Verstappen

Drive To Survive Season 5 Max Verstappen Netflix

Voor mij als F1-fan was het vorige seizoen ontzettend eentonig. Het startte nochtans veelbelovend met een duel tussen Ferrari en Red Bull, maar die laatste trok al snel het laken naar zich toe.

Ik ben dan ook razend benieuwd wat de invalshoeken zullen zijn van Netflix in het nieuwe seizoen van Drive to Survive ons gaat brengen. In de eerste beelden krijgen we alvast een voorproefje.

Het meest opvallende is dat Max Verstappen opnieuw in de stoel kruipt van de documentairemakers. Eerder had de Nederlanders geweigerd om mee te werken omdat de realiteit als een verbogen werd en uitspraken uit context werden getoond. Die disucussie is nu ten einde en zien we onze halve Belg wél in de populaire Netflix-reeks.

Lang hoeven we niet meer te wachten tot we weer onze dosis F1 kunnen bingen. Het vijfde seizoen van Drive to Survive is te zien vanaf 24 februari, exclusief op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.