Judgment Day komt naar World of Tanks met de launch van de Terminator 2-campagne

Een van de meest iconische sci-fi actiefilms Terminator 2: Judgment Day komt naar World of Tanks PC en World of Tanks Blitz met de lancering van een exclusieve, limited-time samenwerking in januari.

Van 12 tot 26 januari kunnen pc-spelers van World of Tanks een epische reis maken met onder andere tanks, tijdreizen en veel gesmolten metaal.

Battle Pass Special: Judgment Day is het evenement geïnspireerd op de film, met een speciale T-832 tank, unieke decals, opschriften met iconische zinnen, 2D-stijlen camouflages geïnspireerd op de filmscènes, en vier voertuigcommandanten rechtstreeks uit het Terminator 2-universum.

De campagne bestaat uit 50 stages, en iedereen kan automatisch deelnemen aan het evenement, want spelers hoeven de progressie niet te activeren zoals bij Chapters in reguliere Battle Passes.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.