Dead Space launch trailer Humanity Ends Here

Dead Space Remake

Het is nog wachten tot 27 januari voor we echt aan de slag kunnen met de remake van Dead Space. Om die laatste dagen voor de release door te komen kunnen we vandaag genieten van de launch trailer.

Toen Isaac Clarke en het USG Kellion werden uitgezonden om het mijnbouwschip USG Ishimura te repareren, hadden zij geen idee hoe snel een routinemissie in een complete nachtmerrie kon veranderen. Wat ontdekte de Ishimura-bemanning in de duisternis? Wat is er met hen gebeurd? En wat betekent dit voor de toekomst van de mensheid zelf?

Dat ontdek je dus vanaf 27 januari!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)