Cyberpunk 2077 Game of the Year Edition zal volgend jaar verschijnen

Cyberpunk 2077

Wie Cyberpunk 2077 nog niet gespeeld heeft maar wel van plan is dit te doen, moet misschien nog even wachten tot volgend jaar. Dan verschijnt namelijk een Game of the Year Edition van het spel.

Dit nieuws werd aangekondigd door Adam Kicinski, CEO van CD PROJEKT RED, tijdens een investeerdersbijeenkomst in Warschau en bevestigd door het Poolse Stockwatch.pl (vertaald door Insider Gaming). Deze Game of the Year Edition zal gelanceerd worden na de launch van de Phantom Liberty DLC. Het is vrijwel zeker dat de Game of the Year Edition zowel de main game als de DLC zal bevatten. Wie de main game al in bezit heeft, kan de DLC apart aanschaffen.

Eerder maakte CD PROJEKT RED ook al het nieuws bekend dat er vanaf 2023 gewerkt wordt aan een vervolg op Cyberpunk 2077. De game kon de afgelopen maanden rekenen op heel wat succes dat het voornamelijk te danken heeft aan de animereeks Edgerunners dat momenteel op Netflix loopt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.