DLC voor Cyberpunk 2077 genaamd Phantom Liberty zal in 2023 verschijnen

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft via een speciale aflevering van Night City Wire de eerste uitbreiding van Cyberpunk 2077 aangekondigd. In deze DLC keert niemand minder dan Johnny Silverhand terug.

De ‘spy-thriller’ DLC bevat naast de terugkeer van Johnny Silverhand een nieuwe cast met personages en zal zich afspelen in een geheel nieuw district van Night City. De uitbreiding zal enkel naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC komen.

Tegelijkertijd met deze aankondiging is de Edgerunners Update (patch 1.6) live gegaan. Met deze update heeft CD Projekt Red zich gericht op het brengen van verschillende fixes en verbeteringen, maar ook op het toevoegen van nieuwe Edgerunners-geïnspireerde content aan de game waaronder nieuwe missies, kleding en wapens. Patch 1.6 zal meteen ook de laatste patch zijn voor PlayStation 4 en Xbox One.

Wie wil kan de aflevering van Night City Wire hieronder in zijn geheel herbekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.