Mario Kart Tour neemt in oktober afscheid van zijn lootboxen

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour is voor mij een van de weinige mobiele games waar ik enorm hard naar uit keek. Het was dan ook een serieuze domper toen bleek dat Nintendo de game niet in België zou uitbrengen wegens het verbod op lootboxen in ons land.

Een kleine vreugdedans leek dan ook op zijn plaats toen Nintendo via Twitter liet weten dat in oktober van dit jaar de lootboxen plaats zullen maken voor een in-game winkel. Nintendo heeft echter niet bevestigd of de game dan ook in België beschikbaar zal komen. We hebben Nintendo België om een reactie gevraagd, maar nog geen feedback ontvangen.

Naast het verwijderen van de lootboxen, brengt de toekomstige update ook een Battle Mode.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.