PlayStation toont vette Grey Camouflage-kleur voor DualSense en Pulse 3D Headset

Ik vind het altijd fijn om te gamen met een felgekleurde controller. Op die manier vind ik m’n controller ook altijd makkelijk terug in m’n donkere, zwarte kast.

PlayStation wil met de nieuwe Gray Camouflage-kleur zijn gamers duidelijk wat meer uitdaging geven in het zoeken naar hun accessoires of PlayStation 5-console.

De nieuwe, en om eerlijk te zijn toch wel vette kleur wordt gebruikt voor de DualSense-controller, Pulse 3D Headset én sideplates voor de PlayStation 5-console.

Dit lekkers is vanaf 14 oktober te koop via de website direct.playstation.com. Vanaf 28 oktober zijn de DualSense-controller en de Pulse 3D Headset te koop bij de betere gameswinkel. Let wel OP=OP…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.