Biomutant is nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X|S

Biomutant kon bij release de hype niet helemaal inlossen. Ik heb nochtans de game uitgespeeld en een mooie tijd beleefd maar er zat veel meer in. Hopelijk werd dat alles wat opgesmukt in de next-gen versie die nu beschikbaar is.

Je kan de post-apocalyptische wereld van Biomutant nu ontdekken, of herontdekken in mijn geval, met ultrasnelle laadtijden, HDR-ondersteuning en met tot 60 FPS op PlayStation 5 en Xbox Series X/S vandaag.

Verken kleurrijke maar gevaarlijke omgevingen in deze Kung-Fu fabel RPG, met een uniek martial arts gestileerd gevechtssysteem waarmee je melee, schieten en mutant vermogen actie kunt mixen – nu vloeiender en mooier dan ooit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)