Eén miljoen gamers speelt nu dagelijks Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Wie had dat ooit durven denken? Dat Cyberpunk 2077 na zijn discutabele release in 2020 nu zo populair zou zijn dat er meer dan één miljoen gamers er op uit trekken in Night City?

Dat heeft natuurlijk alles te maken met de razend populaire animatiereeks Cyberpunk: Edgerunners op Netflix. Al zegt de ontwikkelaar ook dat update 1.6 van de game een positief effect heeft op het spelersaantal.

Misschien moet ik dan toch écht wel eens aan Cyberpunk 2077 beginnen?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.