fbpx

Mario + Rabbids: Sparks of Hope krijgt gouden status

Mario + Rabbids: Kingdom Battle is één van mijn favoriete games op Nintendo Switch. Ik kijk dan ook enorm uit naar de release van het tweede deel, Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Lang zal ik niet meer moeten wachten, want de game is goud gegaan.

Nog een maand wachten en dan ga ik zonder twijfel weer tactisch aan de slag met Mario en zijn trawanten. Dat ik er een heleboel losgeslagen konijnen, die een zwak hebben voor cosplay, neem ik er met veel plezier bij.

Ubisoft heeft via Twitter laten weten dat de game goud is gegaan, daarmee zit de ontwikkeling erop. Er kan natuurlijk nog gewerkt worden aan een update voor de release, maar in principe is de game volledig klaar.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope zal speelbaar zijn vanaf 20 oktober 2022 voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: