fbpx

Dying Light 2: Bloody Ties opnieuw uitgesteld

Dying Light 2 Stay Human Bloody Ties

Slecht nieuws voor de liefhebbers van het betere zombie-werk. Ontwikkelaar Techland heeft namelijk laten weten dat het de release van Dying Light 2-uitbreiding Bloody Ties voor een tweede keer moet uitstellen.

Eerst stond de uitbreiding gepland voor een release in juni. Toen dat niet haalbaar leek, werd Bloody Ties uitgesteld tot 13 oktober. Maar ook die datum komt dus duidelijk te vroeg voor de ontwikkelaars die nu een maand extra krijgen. Want de uitbreiding moet nu op de wereld losgelaten worden op 10 november.

Je kan in tussentijd op je gemak BrunoB zijn review van Dying Light 2: Stay Human erop nalezen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: