fbpx

Gameplayvideo vergelijkt PS5, Xbox Series X|S en pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty Modern Warfare 2

De bèta van Call of Duty: Modern Warfare II is op dit moment aan de gang. Je kan RoMa zijn eerste indrukken nalezen in zijn preview, waarbij we ook wat gameplay van zijn capriolen op PS5 hebben gezet.

Maar hoe speelt de game op andere platformen? En hoe vergelijken ze zich tegenover elkaar? Daar hebben de mensen van YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits een antwoord op.

In een uitgebreide video van meer dan 15 minuten tonen ze de verschillen tussen de PlayStation 5-, Xbox Series X|S- en pc-versie van de game. Veel woorden hoef ik hier eigenlijk niet aan vuil te maken, buiten het feit dat dat de versie op Xbox Series S buiten verwachting goed presteert. Zo draait de game op 1440P/60FPS of 1080P/120FPS.

Check het vooral zelf in de video hieronder. Call of Duty: Modern Warfare II verschijnt op 28 oktober voor alle consoles, met uitzondering van de Switch, en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: