Meer dan 100 nummers op de officiële soundtrack van FIFA 23

FIFA 23 Mbappé Kerr

Op 30 september is het eindelijk zover, dan mogen opnieuw het heilige digitale gras betreden in FIFA 23. Traditiegetrouw zorgt ontwikkelaar EA Sports voor een uitgebreide soundtrack en dit jaar hebben ze zichzelf overtroffen met een tracklist van meer dan 100 muzieknummers.

EA Sports geeft niet alleen ruimte aan internationale hitmakers zoals Bad Bunny, Jack Harlow, M.I.A. en Yeah Yeah Yeahs, maar ook opkomende sterren zoals Baby Tate, Ibeyi en Pheelz hebben hun plaatsje op de soundtrack.

“De soundtrack van dit jaar bevat geluiden van alle kanten van deze aardbol en laat zien dat deze sport overal ter wereld geliefd is”, aldus Raphaella Lima, Global Music Marketing Director bij EA. “Via muziek wilden we benadrukken hoe belangrijk onze wereldwijde voetbalcommunity is en we zijn enthousiast over onze samenwerking met deze ongelofelijke groep artiesten om de nummers te leveren voor de meeste uitgebreide FIFA ooit.”

De Menu Soundtrack verwelkomt ons met 57 nieuwe nummers van artiesten zoals FKA Twigs, Flume, MILKBLOOD, Phoenix, Sampa The Great, ODESZA en meer. De afspeellijst bevat tal van uiteenlopende geluiden, van Angolese popzanger PONGO tot de alternatieve Britse hiphopartiesten van Gorillaz en vele anderen.

Wil je jezelf eens helemaal laten gaan? Dan kan je speciale tenues in FIFA Ultimate Team aanschaffen die zijn ontworpen door artiesten zoals Jack Harlow, ROSALÍA, Pheelz en Central Cee.De volledige FIFA 23-soundtrack is nu beschikbaar om te streamen op Spotify.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is vanaf 30 september beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.