De Zillion knalt als weleer in eerste officiële trailer

Zillion

Zelf ben ik nooit in dé danstempel van de jaren ’90 geweest, maar de nieuwste film van Robin Pront zou wel eens een héél goed alternatief kunnen worden. Zeker als ik afga op de eerste trailer die op de wereld werd losgelaten.

1997. Computergenie Frank Verstraeten (Jonas Vermeulen) is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa (Charlotte Timmers), de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic (Matteo Simoni) voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Wil je helemaal opgaan in de Zillion-revival? Dat kan. Want de Zillion opent nog één keer, maar dan in de Waagnatie Expo & Events in Antwerpen op 28 en 29 oktober. Bestel via deze link.

Zillion is vanaf 26 oktober te zien in de bioscoop

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.