Schrijvers gevonden voor Fantastic Four-film

In het jaar 2005 maakten we kennis op het witte doek met de Fantastic Four. Twee jaar later kwam er een sequel. Deze films waren toen voor hun tijd zeker niet slecht. In 2015 deden ze wederom een poging om de franchise op de kaart te zetten. Helaas was deze film een regelrechte ramp. Voor 2024 doen ze opnieuw een poging, hopelijk is het deze keer wel een fantastische film.

De film begint alvast vorm te krijgen, want er zijn schrijvers gevonden voor het script. Deadline meldt dat Jeff Kaplan en Ian Springer de schrijvers zijn en al een tijd bezig zijn met het project. Ze gaan samen met Kevin Feige ervoor zorgen dat de film in het MCU zal passen.

Matt Shackman die verantwoordelijk was van WandaVision gaat de Fantastic Four regisseren. Eerst ging Jon Watts (Spider-Man: No Way Home) de regie op zich nemen, maar hij is uit het project gestapt. Shakman, Kaplan en Springer zijn nu volop bezig om hun visie op hetzelfde spoor te krijgen.

Tot hiertoe hebben we enkel in de film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘ al een moment van Fantastic Four gezien. Daar zagen we Reed Richards (leider van Fantastic Four) in één van de universums die Doctor Strange bezocht. Fantastic Four moet een belangrijke film worden in de verderzetting van het Marvel Cinematic Universe.

Het zou de start zijn van Phase 6 van het MCU. Avengers: Secret Wars begint meer en meer één van de mogelijkheden te worden van Phase 6.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.