fbpx

Uitgebreide trailer zet features van de PS VR2 in de schijnwerpers

PS VR2 PlayStation VR2

Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds geen officiële releasedatum of adviesverkoopprijs van de PS VR2. Maar dat houdt Sony PlayStation absoluut niet tegen om de marketingmachine voor hun VR-headset op gang te trekken.

Zo hebben ze een nieuwe trailer online gezet waarin ze de verschillende kenmerken van de VR-bril en bijhorende PS VR2 Sense-controllers in de schijnwerpers zetten.

Het mooie is dat features zoals Eyetracking en Foveated Rendering visueel worden voorgesteld, zodanig dat gamers die niet meteen thuis zijn in de VR-technologie ook meteen snappen waarover het gaat.

In de trailer zien we ook gameplay en pre-rendered videos van onder ander Horizon VR: Call of the Mountain, Firewall Ultra, No Man’s Sky en Resident Evil Village.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: