Je zal moeten betalen voor Cyberpunk 2077’s Phantom Liberty DLC

Cyberpunk 2077

Na vele omzwervingen op het foute pad is het CD Projekt RED toch gelukt om Cyberpunk 2077 op het juiste pad te krijgen. We zijn dan ook benieuwd of deze DLC die rechte lijn gaat doortrekken.

In september stuurde de ontwikkelaar het bericht de wereld in dat we ons konden opmaken voor een uitbreiding die door het leven zou gaan als Phantom Liberty. Deze zou nieuwe personages en een nieuwe locatie aan het spel toevoegen.

Phantom Liberty laat zich omschrijven als een spionagethriller en zal spionagewerk voor de Nieuwe Verenigde Staten van Amerika bevatten. Bovendien zullen V en Johnny Silverhand wederom in de hoofdrol kruipen.

Je zal echter wel in je centen moeten grabbelen om deze aan te schaffen want de DLC is niet gratis. Dat bevestigde CDPR’s global PR director Radek Grabowski “Wat betreft de prijzen van de uitbreiding – we hebben nog geen exacte details onthuld, maar het zal een betalende zijn.

Hoeveel deze moet kosten is nog niet geweten. We gaan er echter wel van uit dat de DLC minder zal kosten dan de full game natuurlijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: