Actieheld Danny Trejo schittert in nieuwe Evil West trailer

Als je het mij vraagt dan kan Evil West wel eens de verrassing van het najaar worden. En als het team iemand als Danny Trejo kan overtuigen om op te draven in een nieuwe trailer, dan zal het zeker goed zitten. Toch?

In deze third-person action adventure game kruip je in de laarzen van een vampierenjager die tot het uiterste moet gaan in het Wilde Westen om het op te nemen tegen duistere krachten.

In Evil West kan je alvast rekenen op tonnen actie en explosieve gameplay. Acteur Danny Trejo, die je zeker kent van zijn rol als Machete, laat zich alvast door niets of niemand in de weg staan.

Spring direct in het snelle, over-the-top bloedbad in een door vampieren geteisterd Wilde Westen. Roei bloeddorstige gedrochten in stijl uit met een overweldigend arsenaal aan wapens en een bliksemsnelle stoot, waarbij je brute combo’s met afstandsbedieningen combineert om de baas te verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.