fbpx

 Ontwikkeling van vervolg op Cyberpunk 2077 start pas in 2023   

cyberpunk-2077

Een slechte start maar een geweldige finish. Deze zin vat misschien wel het beste samen hoe Cyberpunk 2077 toen en de laatste weken/maanden in de media kwam. Eind september werd zelfs de piek bereikt van maar liefst 1 miljoen (!) dagelijkse spelers.

Op een vervolg is het nog minstens wachten tot volgend jaar, althans dat is wat CEO Adam Kiciński en zijn team bespraken in een audio webcast. Het overgrote deel ging over de financiële cijfers van het derde kwartaal van dit jaar.

Daarnaast was er ook andere info te horen. Het ontwikkelen van de sequel op Cyberpunk 2077 zal pas starten na de release van de uitbreiding ‘Phantom Liberty’. Zo kunnen ze zich volledig focussen op de opvolger van deze geweldige game.

Nu zonder bugs vanaf het begin CD Projekt Red? Voor de belangrijkste info spoelt u best door naar minuut 24.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: