Het Wintertide Collection Event begint op 6 december in Apex Legends

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd voor EA en en Respawn Entertainment om het gloednieuwe Apex Legends Wintertide Collection Event aan te kondigen.

Het in-game-event vindt plaats van 6 tot en met 27 december. Gedurende die periode keert de populaire Winter Express-modus terug, kunnen spelers de nieuwe “Apex Voidshifter” Prestige-skin van Wraith ontgrendelen en nog veel meer.

Wat mag je verwachten:

  • De Winter Express – Deze geliefde modus keert tijdelijk terug met spannende gevechten waarin drie squads vechten om de trein te enteren en te veroveren terwijl die rond World’s Edge raast.
  • Exclusieve cosmetische items – Breng hulde aan de dodelijkste Legends en verzamel 24 exclusieve cosmetische items die angst inboezemen bij welke prooi dan ook. Wintertide bevat Legendary-skins voor Bangalore, Crypto, Newcastle, Valkyrie, Gibraltar en Bloodhound, evenals Wraith’s Prestige-skin: de “Apex Voidshifter”.
  • Beloningen-tracker – Spelers kunnen tot 1600 punten per dag verdienen en uitdagingen worden dagelijks vernieuwd. Deze uitdagingen stapelen ook met de Battle Pass, zodat spelers meerdere uitdagingen tegelijk kunnen voltooien.
  • Event Store – Kom te weten welke speciale aanbiedingen verkrijgbaar zijn via het tabblad Store. Denk hierbij aan de bundels “Swish-buckler” (alleen op 13-16 december) en “Death Dealer Bonus” (alleen op 16-20 december).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)