Tijdens Kerstperiode vallen er heel wat games gratis te downloaden via Epic Games

Epic Games Store Kerst

Als PC-gamer kan je wekelijks/maandelijks gratis games downloaden via Amazon Prime, Steam en Epic Games Store. Die laatste zorgt er de voorbije jaren ook voor dat gamers in het bezit van een meer dan degelijke pc niet in de kou blijven staan tijdens de Kerstperiode.

Wie anders dan Dealabs gebruiker billbil-kun kondigt dit gerucht aan. Ondertussen kent iedereen deze persoon, en weet je dat zijn geruchten steeds correct zijn. Ga zijn voorspellingen van de afgelopen maanden over de games van PlayStation Plus Essential maar eens controleren, en je zult zien dat het een straf iemand is.

De afgelopen drie jaar gaf Epic Games voor een periode van ongeveer twee weken lang steeds elke dag een gratis game weg. Volgens Billbil-kun zou Epic Games deze actie opnieuw uitoefenen tijdens de Kerstperiode. De kans is vrij groot dat dit ergens tussen 15 december en 10 januari kan plaatsvinden.

Uit eigen ervaring kan ik jullie meedelen dat dit zeker de moeite is om elke dag de Epic Games Store eens te bezoeken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.