fbpx

Joel en Ellie op officiële poster van The Last of Us-serie

The Last of Us HBO

Op 16 januari is het zover. Dan is de langverwachte The Last of Us-serie te zien op HBO Max (via Streamz in België). Om de hype wat aan te zwengelen zo’n twee maanden voor release, heeft HBO nu de officiële poster van de reeks vrijgegeven.

Over de casting van de hoofdollen is al heel wat digitale inkt gevloeid, maar geef Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie toch het voordeel van de twijfel in deze. Verder zullen we onder andere Merle Dandridge als Marlene, Nick Offerman als Bill en Gabriel Luma als Tommy te zien krijgen.

Wat het eindresultaat wordt, ontdekken we vanaf 16 januari via Streamz.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: