fbpx

Pokémon Scarlet en Violet meer dan 10 miljoen keer verkocht in eerste drie dagen

Pokemon Scarlet Violet

Yep, Pokémon is na al die jaren nog steeds enorm hot. En zeker tijdens de eindejaar periode waarin heel wat Sinten en Kerstmannen hun aankopen doen.

Het was dan ook een meesterlijke zet van Nintendo om net in die periode twee nagelnieuwe Pokémon-games op de markt te brengen. Het mag dan ook niet verbazen dat er de eerste drie dagen na release al 10 miljoen stuks over de digitale en fysieke toonbank gingen.

Een fantastisch resultaat zeker als je weet een game voor een Nintendo-systeem nooit eerder zo veel exemplaren verkocht de eerste drie dagen na release. Zelfs niet Mario Kart op Wii of welke andere Nintendo-titel. Straf.

Onze Ardtieboy is momenteel nog druk bezig met Pokémon Scarlet. Zijn impressie lees je binnenkort op onze website!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: