fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 45 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik heb deze week A Plague Tale: Requiem uitgespeeld, en dat in 20 uur en 28 minuten. En het mag gezegd, Asobo vertelt een geweldig verhaal met een emotioneel einde. So what’s next? Goede vraag. Wacht ik op de release van Evil West? Of ga ik aan de slag met God of War Ragnarök en/of Call of Duty: Modern Warfare 2? Ik was het voorbije weekend immers jarig en de goede fee en haar twee assistenten hebben me verwend met twee nieuwe games. Het antwoord lees je hier volgende week…

Qua series en films zal het een losse eindjesweekend worden. Ik heb immers nog een paar afleveringen in te halen van Andor, Ingobernable, Manifest en ik moet dringend aan S2 van Peaky Blinders beginnen. Nu nog hopen dat ik voldoende ‘vrije tijd’ krijg van mijn teerbeminde echtgenote.


MrRolfson

Nadat Praga vorige week kaarsjes mocht uitblazen op zijn verjaardagstaart, is het maandag mijn beurt om de longen uit mijn lijf te blazen om 38 kaarsjes in een keer uit te krijgen. Maar voor het zover is trek ik vanavond, vrijdag, naar het Gentse Kuipke om daar te genieten van de baanwielrenners en -rensters tijdens de Zesdaagse.

Op zondag trek ik er samen met m’n kinderen op uit om toch al een verjaardagsetentje naar binnen te werken. Maar tussendoor staan er ongetwijfeld enkele potjes Fortnite op het programma en misschien start ik wel met God of War Ragnarök.


RoMa

Het wordt een enorm beestig weekend qua gaming. Met Goat Simulator 3 laat ik de geit in mezelf volledig los. Dit is gewoon een sterke titel met een geweldige open wereld en constante hilariteit.

M’n volgende review wordt die van GunGrave G.O.R.E, een third person shooter die dus ook heel wat aandacht zal krijgen dit weekend. Er zal véél geknald worden want ook de release van Call Of Duty: Warzone 2.0 passeert niet onopgemerkt.

Ik heb eigenlijk 48-uren dagen nodig dit weekend want ook FIFA 23 smeekt om aandacht met alle World Cup-events in Ultimate Team. Ik bouw een ultieme USA-squad uit. Van Dragon Ball: The Breakers neem ik zo stilaan afscheid. Misschien nog een handvol partijtjes toch maar.


Ardtieboy

Vandaag krijgen we Pokémon Scarlet en Violet op ons bord. Het is behoorlijk lang geleden dat ik zo naar een titel heb uitgekeken, laat staan Pokémon. Misschien doet het vaderschap en het drukke werkleven mij onbewust teruggrijpen naar een tijd van zorgeloze Pokémon-games en warme chocolademelk op vrijdagavond? Het herfstweer doet me alleen maar meer verlangen naar Pokémon Scarlet. Tussen het spelen door probeer ik jullie asap een review te bezorgen.

Ook Modern Warfare 2 zal ongetwijfeld de revue passeren. Het voelt wat aan als FIFA; geen baanbrekende veranderingen, maar toch zo leuk om spelen. Sinds gisteren ben ik ook in het (trotse) bezit van de battle pass; ik ben nog meer geneigd om alle leuke skins en andere rewards vrij te spelen! Daarnaast kon ik vorige week door omstandigheden de nieuwe God of War op te kop tikken. Of ik dit weekend tot spelen toe geraak, dat betwijfel ik…


Jim

Deze week heb ik A Plague Tale: Requiem uitgespeeld. Tijd voor de volgende klepper waarover ik een review ga schrijven. Spider-Man: Miles Morales komt uit en ben dan ook zeer benieuwd hoe deze er gaat uitzien op pc! Daarnaast zal ik ook te vinden zijn op het virtuele slagveld. Met de komst van de Battle Pass en Warzone 2.0 is het weer tijd om alle tiers te grinden en ze zo snel mogelijk vrij te spelen op Modern Warfare II. Sorry backlog, nogmaals.

Na al het schieten en schilderen (verbouwingen) is het zondag uitkijken naar de openingswedstrijd van het WK in Qatar met de kraker Qatar-Ecuador. Benieuwd hoe onze Belgen het er vanaf zullen brengen woensdag in hun eerste wedstrijd. Het einde van de week sluiten we af met een etentje onder vrienden.


auron_sagara

Dit weekend moet ik de innerlijke strijder in me loslaten, want er zullen heel wat klappen uitgedeeld worden. Ben namelijk bezig met de review van Sifu op Nintendo Switch. Speelt de game op deze console naar behoren? Of geraak ik zo gefrustreerd dat ik mijn Switch Lite in twee breek tijdens het spelen? Kom het alvast te weten in de review die in de loop van volgende week zal verschijnen.

Ik had het nooit gedacht dat ik terug zou keren naar Returnal. Ik had nog steeds de DLC niet gespeeld en ben er weer volledig door gegrepen. Ben zelfs de originele game opnieuw aan het spelen, want moet nog 4 trophy’s pakken voor die ultieme platinum. Wonder boven wonder, want naast Returnal ben ik terug begonnen aan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Dit is voor mij toch nog steeds 1 van de beste multiplayer shooters waar de spanning steeds te snijden is.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: