Directive 8020 wordt de volgende The Dark Pictures Anthology-game

The Dark Pictures Anthology Directive 8020

Yep, je leest het goed. Bandai Namco heeft aangekondigd dat Directive 8020 de naam wordt van de volgende The Dark Pictures Anthology-game.

De trailer maakt duidelijk dat we ons in deze nieuwe Dark Pictures naar de ruimte gaan begeven voor een versie portie horror. De game speelt zich af in een het ruimteschip Cassiopeia dat op zoek is naar een nieuwe toekomst voor de mensheid.

De game heeft nog geen releasedatum, maar komt wel naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: