fbpx

Ontdek de geheimen van The Abbey in nieuwe Marvel’s Midnight Suns trailer

Op 2 december krijgen we nog een flinke klepper geserveerd, of dat hopen we toch, namelijk Marvel’s Midnight Suns. Maar voor het zover is gaan we even chillen met andere superhelden in The Abbey.

Na een serie trailers waarin we kennismaakten met de Midnight Suns zelf, trekken we deze keer naar The Abbey.

Elke dag in Marvel’s Midnight Suns begint in de Abbey, een verplaatst Transian-fort dat al honderden jaren veilig verborgen blijft in een zakdimensie op de kliffen van Salem, Massachusetts. De Abbey dient als hoofdkwartier van de Midnight Suns en als uitvalsbasis voor alle strategische beslissingen die buiten het gevecht om worden genomen.

In verschillende kamers in de Abbey kun je de beloningen gebruiken die je hebt verdiend met eerdere tactische missies, zoals het bestuderen van Artifact Containers, het analyseren van Gamma Coils en het ontcijferen van Intel Caches.

Met deze beloningen kun je de Middernachtzon voorbereiden op toekomstige tactische missies door nieuwe voorwerpen te maken en vaardigheden te verbeteren. De Abbey is ook de plek waar je kunt werken aan het rollenspel van het spel en vriendschappen kunt sluiten met de andere helden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: