Ubisoft toont eerste artwork voor Splinter Cell Remake

Splinter Cell Sam Fisher

Het is dus écht geen droom blijkbaar: Ubisoft Toronto werkt aan een nieuwe Splinter Cell-game. Al is dat misschien wat overdreven, want het gaat hier om een remake van de eerste game.

Tijdens een uitgebreide video blikken de ontwikkelaars terug op de twintigjarige geschiedenis van een van mijn meest favoriete game franchises aller tijden. Het iconische geluid wanneer Sam Fisher zijn nachtcamera aan zet, staat in mijn geheugen gegrift.

Het coole is dat in deze video voor het eerst beelden, of concept art, wordt getoond van de remake waaraan Ubisoft Toronto werkt. Hierop zien we enkele bekende locaties terug én Sam Fisher himself natuurlijk.

Het is nog niet bekend wanneer deze remake op de markt gaat komen. Ik gok dat dit ten vroegste ergens in 2024 zal zijn omdat het werk aan de game nog maar net is gestart blijkbaar.

Hoe dan ook kan je jezelf nuttig bezig houden met de échte eerste game, want via de Ubisoft Store kan je deze game nu tijdelijk GRATIS claimen op pc. Doen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.