Tot 75% korting tijdens de Nintendo eShop Black Friday Sale

Nintendo Switch Black Friday 2022

Het is eigenlijk nog een weekje wachten, maar heel wat retailers pakken nu al uit met hun zogenaamde Black Friday-kortingen. Ook Nintendo doet hier lustig aan mee via hun eigen eShop.

Zo scoor je op meer dan 1000 games een korting die kan oplopen tot 75% ten opzichte van de standaard prijs. Dat klinkt fantastisch, maar je moet vooral zelf even gaan snuisteren in het gigantische aanbod.

Weet vooral dat er drie topgames van Nintendo tussen zitten uit de stal van Nintendo: zoals Metroid Dread, Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Maar ook andere games zoals FIFA 23 (€23,99), Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (€19,99) en Triangle Strategy (€39,99) vind je in het aanbod terug.

De Nintendo eShop Black Friday Sale loopt tot en met 30 november om 23:59 uur.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.