Bespaar tot maar liefst 70% dankzij Sony’s Black Friday deals

PlayStation Store

Officieel is het pas op 25 november Black Friday. Laat dat echter de pret niet drukken want heel wat (online) winkels starten vandaag al met hun Black Friday deals. Zo ook de PlayStation Store.

Dankzij de Black Friday deals in de store bespaar je tot maar liefst 70 procent op een heel pak games waaronder zelfs FIFA 23 (40%) en Gotham Knights (40%). Ook Horizon Forbidden West of het geniale Stray staan trouwens in de aanbieding. Ook een van mijn recente favorieten kan rekenen op een mooie korting, namelijk A Plague Tale Requiem. Zin in een snuifje horror, dan kan je The Quarry binnenhalen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ga je liever Max Verstappen achterna in F1 2022? Ook dat is geen probleem.

Met de release van The Devil In Me kunnen we niet anders dan je het volledige eerste seizoen aanbevelen van The Dark Pictures Anthology. Zo ben je helemaal klaar voor het ijzingwekkende sluitstuk.

Er is voor iedere wat wils dus ga gewoon eens neuzen en laat je verleiden.

Wat ook zeker niet te verwaarlozen is, is het feit dat je op AL de abonnementen, dus Premium, Extra en Esssential, 25 procent korting krijgt. Met andere woorden het moment om te verlengen of te upgraden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: