Eerste gameplay trailer voor CRPG Warhammer 40,000: Rogue Trader

Op de 2023 PC Gaming Show pakte ontwikkelaar Owlcat Games uit met een eerste gameplay trailer voor een nieuwe CRPG in het Warhammer-universum, genaamd Warhammer 40,000: Rogue Trader.

Warhammer 40.000: Rogue Trader laat spelers in de Korounos Expanse met een voidship vliegen om nieuwe gebieden in de ruimte te verkennen.

Spelers zullen verschillende keizerlijke onderdanen tegenkomen, en onderweg metgezellen ontmoeten als Cassia Orsellio, Pasqal Haneumann en Idıra Talass. Het ontwikkelingsteam heeft ook het gevechtssysteem gedetailleerd beschreven, waarbij spelers hun strategische vaardigheden moeten gebruiken.

De gameplay trailer toont een groep personages in actie tegen machines, xenos, ketters en monsters. Daarnaast worden ook wapens als geweren en vlammenwerpers getoond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)