Football Manager 2023 nu beschikbaar, maar niet op PS5

In de Jupiler Pro League zitten heel wat clubs zonder trainer omdat ze die ontslagen hebben vanwege de slechte prestaties van hun clubs. Fans van de Football Manager-reeks die er van dromen een trainerscarrière uit te bouwen kunnen zich nu voorbereiden met Football Manager 2023.

Om de release van FM23 in de kijker te zetten heeft Sports Interactive een launch trailer uitgebracht met Manchester City-sterren Rodri, Phil Foden en İlkay Gündoğan. Deze trailer laat zien hoe een manager zijn ploeg kan verbeteren en de fans van zijn club succes kan bezorgen op het veld.

Opgelet echter, op PS5 is de game nog niet beschikbaar. Dat maakte SEGA een poosje geleden bekend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)