“Call of Duty 2023 wordt een full premium release”

Een tijdje geleden deden er geruchten de ronde dat we in 2023 geen nieuwe Call of Duty moesten verwachten. Het zou namelijk gaan om een uitbreidingspakket voor Modern Warfare 2. Deze geruchten worden nu officieel de kop ingedrukt door Activision.

Activision heeft, naar aanleiding van de bekendmaking van de financiële resultaten van het derde kwartaal, meer info vrijgegeven over de plannen voor Call of Duty in 2023. Ze bevestigen dan ook dat we volgend jaar een, en we citeren, de “volgende volledige premium release” van de serie mogen verwachten.

Meer nog, ze spreken straffe taal want het wordt, en we citeren opnieuw, “de meest robuuste Call of Duty live-operaties tot nu toe, de volgende volledige premium release in de blockbuster jaarlijkse serie, inclusief nog meer boeiende free-to-play ervaringen op platforms”.

Dat wordt er dus eentje om naar uit te kijken denken we dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)