PS5-versie Football Manager 2023 uitgesteld

Je hebt er die denken dat ze Ronaldo of Messi zijn, en je hebt er die denken dat ze Mazzu, Hoefkens of de Special One zijn. Voor die laatste is er Football Manager, nog steeds de beste voetbalsim out there als je het mij zou vragen.

Als je liever naast dan op het veld staat, het gewoon goed kan uitleggen, een tactisch meesterbrein bent of de pech hebt allergisch te zijn voor gras, maar toch een voetbalfan bent, dan is dit zeker helemaal jouw ding. Jammer genoeg hebben we slecht nieuws voor gamers die deze titel op PS5 wilden spelen: het spel haalt zijn releasedatum niet…

Na een tussenkomst van de VAR, al dan niet terecht, werd beslist om de PS5-versie van Football Manager 2023 te verschuiven naar een latere datum. Na het bekijken van de beelden besloot de VAR namelijk “wegens onvoorziene complicaties die zich tijdens het indienings- en goedkeuringsproces hebben voorgedaan” om de game uit te stellen.

SEGA en Sports Interactive zullen zo snel mogelijk een update geven over deze kwestie. Klanten die vooraf via de PSN digitale winkel hebben gekocht, krijgen hun geld terug, indien van toepassing in overeenstemming met het beleid van het platform. Alle andere games uit de FM23-serie staan nog steeds op koers voor een release op 8 november.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)